randki gothów :-). Strona: 11

Dodano: 2006-11-10 20:00

No to skoro juz jesteś... To NorwegianWinter popilnuje moich szczurek a my pójdziemy się prawie grzecznie zabawić. <odstawia filiżankę z niewypitą herbatą> <wstaje> &ltodchodzi> <tuli> <głaszcze po włoskach> <całuje czule w główkę> <szepcze do uszka rzeczy, których nie odważyła by się powiedzieć głośno>

<chwyta za rękę? ...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-10 20:08

&ltopijajac herbatke spoglada na dziewczyny i pyta sie czy moze sie dolaczyc>

Dodano: 2006-11-10 20:18

dziewczyny jednym głosem krzyczą : "NIE" !!!!!!!!!!! :evil: :lol: :wink:

Dodano: 2006-11-10 20:38

&ltospiesznie wyciąga kartkę i spisuje wszystko, co należy wiedzieć o Lirce i Sheiri, by móc ise nimi należycie zaopiekować>
<wręcza kartkę NorwegianWinterowi>

[6 minut przerwy na założenie koturnów, zawiązanie ich i zapięcie klamerek]

<birze SCHWEIGENDE za rękę>

Dziewczyny opuszczają mieszkanie nie oglądając się za siebie...

[cenzura]

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-10 20:41

Norwegian - nie czekaj na nas! Szybko nie wrócimy! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2006-11-10 20:44

nie bede czekal zaprosze Kasie do domku Morgany i zrobimy sobie wlasna imprezke z cenzura 8)

Dodano: 2006-11-10 20:44

Nie martw się, pomyśl lepiej jaki zaszczy Cie kopnął, normalnie moich szczurek z własną siostrą nie zostawiam.

SCHWEIGENDE, a wsyzstko dla Ciebie...

Dodano: 2006-11-10 20:49

ja tez mam zwierzatko :) Pandinus Imperator

Dodano: 2006-11-10 21:06

:D

-> zajęta SCHWEIGENDE

Dodano: 2006-11-10 22:07

:arrow: :arrow: :arrow: Schwei tak zajęta Morganą, że nie ma czasu na pisanie na forum..... :arrow: :arrow: :arrow:

Dodano: 2006-11-10 22:24

[CENZURA]

Dodano: 2006-11-10 22:48

Schwei ty moja zła i wredna ciotko na miotle...co tu się wyrabia? A w tym dzialeo głoszenia można zostawiać?? :lol:

Dodano: 2006-11-10 23:06

a co, pogrzeszyć nie wolno? :D
pewnie, że można!!!!! dawaj!

Dodano: 2006-11-10 23:08

Draven, zamiast się czepiać, to chodź tu to nas...

Dodano: 2006-11-11 02:06

a mnei nei zaprosilas Morgana &ltlacze>

Dodano: 2006-11-11 08:45

<głaszcze>

Ale pozwoliłam ci zająć się moimi szczurkami! :D
: P

A wiesz, kobiety lubią, jak sie o nie dba, bardziej niż dbać o faceta... Szczególnie, jeśli mają siebie nawzajem... Ale czasem czuły kochanek fo trójkącika nie zawadzi, nie?

Dodano: 2006-11-11 11:23

ja wam dam, zboczuchy jedne 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-11-11 12:51

hehe, że niby kto jest zboczuch? :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2006-11-11 12:53

Morgana to rozumiem ze ja mam sie zjawiac nieraz jako czuly kochanek do trojkata ??

Dodano: 2006-11-11 12:55

minawi napisał(a):

Kaśka a co im dasz???? Ja proponuje mały zestawik z sex schopu :twisted:

Dodano: 2006-11-11 12:57

o ! o ! jak już moje zycie osobiste jest żałosne......... może inaczej......... jak już moje życie osobiste nie istnieje, to może chociaż jakiś mały prezencik????? :twisted:

Dodano: 2006-11-11 14:12

minawi napisał(a):

Oooo, jak miło! Co to się dieje, założyłam dzisiaj krótszą sukienkę i od razu wszyscy chcą mi dawać...

A zestawik z sexshopu... To zależy co w nim będzie. Bo ja nie chcę nic sprośnego. XD Ale takie fajne pieszczochy, obrużkę, pejczyk...
:oops:

Dodano: 2006-11-11 14:16

mówisz, że to kwestia sukienki???? 8O a ja tu w dresie i rozwleczonym swetrze przed kompem siedzę........ :cry: :cry: :cry: to mi już chyba nikt nie da........... :cry:

Dodano: 2006-11-11 14:53

W dresie? Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mogę Ci dać cukierka. : P

<idzie do sklepu po cukierki>

Dodano: 2006-11-11 15:08

ano w dresie, zmieniam subkulturę :twisted:

dla podejrzliwych, którzy zaraz zlecą się zmierzyć mi gorączkę, wyjaśniam - to taki zwykły, domowy, granatowy dres BEZ PASKÓW :!: :!: :!: :lol:

cukierki!!! to jest to, co stare ciała pedagogiczne lubią najbardziej! :twisted: :twisted: :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło